Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg0523-261534info@zalencentrum-mulder.nl

P N

Bruiloft

Vier jullie bruiloftsfeest bij Mulder. Van een feest maken wij een écht feest!!

Een bruiloft is één van de mooiste dagen in je leven. Daarom weten wij dat het belangrijk is om van deze dag een onvergetelijke te maken. Wij bieden diverse mogelijkheden om van jullie trouwdag een dag te maken om nooit meer te vergeten.  De dag begint vaak bij de plechtigheid en eindigt in een spetterend feest. Afhankelijk van jullie wensen, wordt het hele feest voor jullie tot in de puntjes georganiseerd. Zodat jullie samen met jullie gasten zorgeloos kunt genieten! Natuurlijk kunnen wij jullie ook assisteren met de bruidstaart, het kiezen van een band of DJ en aankleding, Wij hebben contact met meerdere externe specialisten.  Mulder zorgt voor dé perfecte avond, compleet met lekkere hapjes en drankjes. Zo wordt het een avond precies zoals jullie het willen., want wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat het een super afsluitend feest wordt op jullie trouwdag. Vele bruidsparen gingen u voor, en van deze feesten wordt vast nog lang nagepraat.

Koperen-, zilveren of gouden huwelijksfeest? Ook hiervoor bent u op het juiste adres bij Mulder.

Jullie vieren het feest in een ruimte die aansluit bij jullie wensen. Van 25 tot 300 personen, het is allemaal mogelijk. Wij hebben meerdere zalen dia op verschillende manieren kunnen worden gecombineerd. Voordat de bruiloft begint kun je uiteraard genieten van een dinerbuffet, broodbuffet, warm en koud buffet en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ook houden wij graag rekening met speciale wensen zoals vegetarisch, zoutloos of met allergieën zoals bijvoorbeeld gluten allergie.

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een afspraak maken zodat we jullie wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken. Ook staan wij u ook graag telefonisch te woord 0523-261534

Comments are closed.

Zalen

Bekijk hier onze verschillende zalen en mogelijkheden.

Lees meer

Catering

Maak kennis met onze uitstekende service en kwaliteit, van de catering.

Lees meer

Dansles

Een leuke spetterende openingsdans leer je bij ons!

Lees meer