Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg0523-261534info@zalencentrum-mulder.nl

Buffetten

Bij Mulder kunt u kiezen uit een ruime keuze van buffetten. In de winter een stamppot buffet, zomers BBQ buffet welke ook in de winter kan, een hapjes buffet of een warm en koud buffet. De buffetten zijn ingedeeld zoals onderstaand uitgelegd wordt, maar in overleg is alles mogelijk!

Warm en koud buffet (vanaf 25 personen)

Het warm en koud buffet is voor een groep vanaf 25 personen en bestaat uit het volgende: verschillende soorten huisgemaakte salades, zoute haring met uitjes, gebakken aardappeltjes, frites, saté, gehaktballetjes, drumsticks, spareribs, stokbrood met kruidenboter/aioli en heerlijke sauzen.

Hapjes buffet

Het hapjes buffet bestaat uit: koude hapjes zoals; gevulde eieren, hamrolletjes met monchou, diverse kaassoorten, dadels en nog vele andere overheerlijke koude hapjes. Verder zijn er ook warme hapjes zoals; gehaktballetjes en satéstokjes. Dit buffet wordt altijd geserveerd met stokbrood met kruidenboter en 3 soorten huisgemaakte salades.

Barbecue

Het barbecue buffet kunt u in de zomer maar ook in de winter bij ons boeken. Bij de barbecue heeft u keuze uit 5 soorten vlees: biefstuk, sjasliek, hamburger, worstjes en kipfilet. Bij het babeque buffet zijn ook rauwkost salades, andere salades, warme en koude sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Stamppottenbuffet
Het stamppottenbuffet bestaat vanaf 30 personen uit 3 soorten stamppot; boerenkool, hutspot en andijvie. Bij de stamppot worden er 4 soorten vlees geserveerd, rookworst, speklappen, spareribs en gehaktballetjes.

Babecue

Kegelbanen_2-300-199


Salades

catering_4-300-199


Stokbrood

catering_3-300-199


Bekijk de foto’s hierboven voor een kleine greep uit onze buffetten.

Wilt u een themafeest zoals Oktoberfest of Italiaanse avond en daarop het buffet aanpassen? Hier zorgen wij voor, het gehele buffet kan worden aangepast op het themafeest! Voor meer informatie of voor een andere samenstelling kunt u ons altijd bellen.

Jouw wensen zijn belangrijk voor Zaal Mulder, dit om voor jou en je gasten een onvergetelijk feest te geven. Deze wensen kunnen ver uiteenlopen, maar in overleg is alles mogelijk. Het kan zijn dat de gasten een speciaal dieet volgen, vegetarisch zijn, een allergie hebben of religieuze overwegingen hebben, ook hierop kunnen wij de buffetten aanpassen.

Comments are closed.