Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg0523-261534info@zalencentrum-mulder.nl

Catering

Op zoek naar de juiste cateraar? Maak dan kennis met onze uitstekende service en kwaliteit, wij kunnen de complete catering voor bruiloften, partijen, personeels- en jubileumfeesten en voor vele andere gelegenheden verzorgen. Wij bieden diverse hapjesschalen aan, gaat u voor traditioneel of juist voor luxe hapjes? Ook bieden we warm en koud buffetten aan. De vele mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs en kwaliteit maken ons bedrijf uniek.

Broodmaaltijd

catering_3-300-199

Salades

catering_6-300-199

Hapjes schalen

catering_2-300-199

Bekijk de foto’s hierboven voor een kleine greep uit onze catering.

Stel, je hebt binnenkort een feestelijke aangelegenheid, dan weet je dat het organiseren hiervan veel tijd in beslag kan nemen. Wij dragen graag ons steentje bij om u op het gebied van catering- en party-service veel tijd en moeite te besparen! Met onze ruime ervaring komen we graag bij de mensen thuis om te kijken wat het beste past op de betreffende locatie zodat we alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden en er op het moment van de festiviteiten eigenlijk niets mis kan gaan. Je kiest alles zelf. Wil je bediening/borden en bestek/aankleding? Alles is mogelijk bij Zaal Mulder.

Jouw wensen zijn belangrijk voor Zaal Mulder, dit om voor jou en je gasten een onvergetelijk feest te geven. Deze wensen kunnen ver uiteenlopen, maar in overleg is alles mogelijk. Het kan zijn dat de gasten een speciaal dieet volgen, vegetarisch zijn, een allergie hebben of religieuze overwegingen hebben. Wij bezorgen niet op zondag.

Comments are closed.