Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg0523-261534info@zalencentrum-mulder.nl

Dansles

Dansles

Bruidstaart

Dansles

Sinds oktober 2012 kunt u bij Zalencentrum Mulder ook terecht voor stijldanslessen en privélessen voor bruiloften en partijen. Deze lessen worden gegeven op dinsdag- en woensdagavond door Dans In Hardenberg, onder leiding van Ineke Smit. Door de kleine opzet van deze dansschool hangt er een gemoedelijke sfeer en is er veel ruimte voor persoonlijke wensen.

Bij het bespreken van een bruiloft bij Zalencentrum Mulder krijgt u van ons twee privélessen, voor het leren van de openingsdans, aangeboden. Één les krijgt u van Dans In Hardenberg en één les van Zalencentrum Mulder. Tijdens het bespreken van uw bruiloftsfeest, kunt u aangeven of u hiervan gebruik wilt maken.

Daarnaast verzorgt Dans In Hardenberg ook workshops voor bedrijven, die hun bijeenkomst bij Zalencentrum Mulder houden. Dit kan een workshop stijldansen zijn, maar uiteraard behoren ook andere dansstijlen tot de mogelijkheden. De dansstijl kan, in overleg, aangepast worden aan de aard van de bijeenkomst. De kosten van deze workshop zijn € 50,00.
Voor meer informatie en de tarieven van de stijldans cursussen, kunt u terecht op www.dansin.nl of bel met Ineke Smit 06-51852935.

Comments are closed.