Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg0523-261534info@zalencentrum-mulder.nl

Rotary

De leden van de Rotaryclub vergaderen elke woensdagavond bij zaal Mulder te Hardenberg. Meestal houdt één van de leden een inleiding over een onderwerp dat hem/haar boeit en wil delen met de anderen. Er bestaan allerlei commissies die zicht bezig houden met internationale betrekkingen, vriendschap en maatschappelijk nut. Regelmatig worden er ook mensen van buiten de club uitgenodigd om iets te vertellen, dit kan zijn omtrent goede doelen, maar ook een lezing over het veranderende klimaat kan aan de orde komen.

Een activiteit van de Rotary Club Hardenberg is onder andere dat zij de initiatiefnemers zijn van de Stichting Vecht voor Jeugd. De stichting trekt zicht het lot aan van kansarme jongeren in onze gemeente en probeert waar mogelijk steun te verlenen.

Certificate of Appreciation

24 juni 2009 mocht Horecabedrijf Mulder uit handen van clubvoorzitter Klaas Deen het “Certificate of Appreciation” van The Rotary Foundation in ontvangst nemen. Een bijzondere Rotary onderscheiding voor niet-Rotarians, als welgemeende blijk van waardering voor het voortreffelijke gastheerschap van de familie Mulder en medewerkers. Rotary Club Hardenberg houdt al sinds 1997, naar volle tevredenheid, haar wekelijkse clubbijeenkomst bij Zaal Mulder.

Comments are closed.