Gramsbergerweg 68, 7772 PB Hardenberg0523-261534info@zalencentrum-mulder.nl

Zalen

Als gastheer of gastvrouw wil je niets aan het toeval overlaten. Je wilt een sfeervolle zaal, perfecte catering en passend entertainment. En je wilt er eigenlijk helemaal geen omkijken naar hebben. We hebben de ruimte, de middelen en de mensen om van ieder feest een onvergetelijke happening te maken. Ongeacht om wat voor soort feest het gaat!

Kleine zaal

De Kleine Zaal is geschikt voor allerlei doeleinden, een vergadering of bijeenkomst, seminar of productpresentatie maar natuurlijk ook voor het vieren je verjaardag of jubileum. Deze ruimte is sfeervol ingericht en voor elke gelegenheid. Handig want wat is er nu leuker om tijdens je feestje even te kegelen en zelf te barbecuen of te pangrillen met de hele familie. Ook voor kleinere bruiloften of recepties is de kleine zaal uiterst geschikt, de zaal heeft een eigen bar en alle faciliteiten zijn aanwezig.

Herenkamer

De Herenkamer is perfect geschikt voor allerlei doeleinden, een vergadering of bijeenkomst, seminar of productpresentatie maar natuurlijk ook voor het vieren van je verjaardag of jubileum. Deze ruimte is sfeervol ingericht en voor elke gelegenheid. Handig want wat is er nu leuker om tijdens je feestje even te kegelen en zelf te barbecuen of te pangrillen met de hele familie. Ook voor kleinere bruiloften of recepties is de kleine zaal uiterst geschikt, de zaal heeft een eigen bar en alle faciliteiten zijn aanwezig.

Grote zaal

De grote zaal is één van de modernste zalen van Nederland, met een uiterst modern licht en geluidssysteem voel je je hier direct thuis. Dat geldt bij een vergadering of productpresentatie met sfeervol rustgevend licht tot spectaculaire effecten tijdens jullie huwelijksfeest. De zaal is in elke gewenste opstelling in te richten. In combinatie met de andere zalen zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt!

 

Grote zaal

Bruidsshow-300x199-4

Zaal met kegelbanen

Kegelbanen_6-300-199

Herenkamer

Herenkamer houtkachel

 

De medewerkers van Mulder zetten zich volop in om het feest tot een succes te maken. Een ontspannen ambiance, heerlijk eten en drinken, licht, de juiste muziek, entertainment en dat alles in een veelzijdige locatie. Jouw feest is in goede handen.

Comments are closed.